Artikel-ID : 00288796 / Laatst gewijzigd : 28/02/2023Afdrukken

Afmetingen van BRAVIA-tv's uit de X90K-, X92K-, X90S-, en X94S-serie (50)

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Deze afmetingen zijn bij benadering. Raadpleeg bij gebruik van de muurbevestigingsbeugel van Sony de installatie-informatie voor muurbevestigingsbeugels op de ondersteuningswebsite van het product.

Een standaard gebruiken: Positie van de standaard

Tv-afmetingen op de labels A t/m G

Eenheid: millimeter

Model (XR-)A: schermbreedteB: schermhoogteC: breedte van de standaardD: hoogte met standaardE: schermdiepteF: diepte van de standaardG: diepte voorkant van standaard
    50X90S, 50X94S111964966571578286111

Een standaard gebruiken: Standaardpositie X92K-serie

Tv-afmetingen op de labels A t/m G

Eenheid: millimeter

Model (XR-)A: schermbreedteB: schermhoogteC: breedte van de standaardD: hoogte met standaardE: schermdiepteF: diepte van de standaardG: diepte voorkant van standaard
    50X92K111964963171678303122

Montage aan een muur

Tv-afmetingen op de labels A t/m G

Eenheid: millimeter

Model (XR-)A: schermbreedteB: schermhoogteC: afstand tussen gaten in muurbevestigingsbeugel (W: breedte)D: Afstand tussen gaten in muurbevestigingsbeugel (H: hoogte)E: afstand van de gaten in de beugel tot de zijkant van het schermF: afstand van de gaten in de beugel tot de bovenkant van het scherm
    50X90S, 50X94S, 50X92K1119649200200460308
    • G: M6-gaten voor muurbevestigingsbeugel
    • Raadpleeg de handleiding voor informatie over de schroeflengte.

Voor de bescherming van het product en om veiligheidsredenen adviseert Sony uw tv aan de muur te laten bevestigen door een dealer van Sony of door een erkende monteur. Gebruik altijd de opgegeven muurbevestigingsbeugel. Raadpleeg de handleiding van de televisie voor meer informatie.