Artikel-ID : 00299782 / Laatst gewijzigd : 27/09/2023Afdrukken

Music Center kan de DLNA-server (computer, enz.) niet vinden.

Probeer het volgende:

• Controleer of de smartphone en het audioapparaat zijn aangesloten op de draadloos-LAN-router van dezelfde SSID.
    • Als de multicast control is ingeschakeld op de draadloos-LAN-router/het accesspoint, schakelt u dit uit. Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing die werd geleverd bij de draadloos-LAN-router.
    • Wanneer u een computer gebruikt als DLNA-server, controleert u de instellingen voor de computer, software, firewall en beveiliging. Bij gebruik van een Windows-computer kunt u Music Center for PC installeren en de instellingen van Music Center for PC veranderen.