Artikel-ID : 00302817 / Laatst gewijzigd : 03/01/2024Afdrukken

Echo's oplossen tijdens telefoongesprekken met PlayStation®5 met een bekabelde INZONE H5-verbinding

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als uw stem echoot terwijl u een telefoongesprek voert op de PS5 en de INZONE H5 via een kabel is verbonden, schakelt u over naar de draadloze verbinding.

Als u nog steeds gebruik wilt maken van een bekabelde verbinding, verlaag dan de gevoeligheid van de microfoon of verlaag het volume in de PlayStation 5-instellingen.