Music Center for PC

Wat is het verschil tussen "Music Center for PC" en "Music Center" voor Android/iOS?

"Music Center for PC" is een applicatie voor Windows-pc's. Met "Music Center for PC" kunt u nummers afspelen of beheren, nummers overdragen naar draagbare audioapparaten, zoals de WALKMAN®, en nummers afspelen met behulp van een netwerk-compatibel audioapparaat.

"Music Center" is een applicatie voor smartphones of tablets met een Android- of iOS-besturingssysteem. Met "Music Center" kunt u audioapparaten, enz. op afstand bedienen, maar u kunt niet nummers overdragen naar audioapparaten met behulp van "Music Center".