Music Center for PC

De DSEE HX-functie gebruiken

Deze functie verbetert de geluidskwaliteit van audiobestanden. De functie reproduceert het geluid met heldere, hoge tonen dat vaak verloren gaat.

Klik op (DSEE HX) (A) bij de afspeelbedieningen, en stel daarna de DSEE HX-functie in op [Aan].

Opmerking

• De DSEE HX-functie is beschikbaar wanneer (Audio uitgang) is ingesteld op [ASIO] of [WASAPI exclusief].
    • De DSEE HX-functie is niet beschikbaar in de volgende situaties:
      • U speelt een cd af.
      • U speelt een nummer af in de DSD-bestandsindeling.
      • U speelt een nummer af met een kwantisatiebitrate hoger dan 16 bits en een bemonsteringsfrequentie hoger dan 48 kHz.