Music Center for PC

De geluidskwaliteit handmatig aanpassen

Tijdens het afspelen van een nummer waarvan u de geluidskwaliteit wilt aanpassen, klikt u op (Equalizer) (A), en stelt u daarna de equalizerfunctie in op [Aan].
    Verplaats elke schuifregelaar om de geluidskwaliteit in te stellen. De schuifregelaars zijn gerangschikt op frequentie van links naar rechts (van lage naar hoge tonen).

Voer de vooraf ingestelde naam (B) in en selecteer [Opslaan] om de aangepaste geluidskwaliteit op te slaan als een equalizer-voorinstelling.
    De opgeslagen equalizer-voorinstelling wordt weergegeven in de lijst met voorinstellingen.

De instelling terugzetten in de niet-aangepaste geluidskwaliteit

Stel de schakelaar [Equalizer] in op [Uit].

Hint

• Om een opgeslagen equalizer-voorinstelling te verwijderen, klikt u op het pictogram van de Prullenbak (C) terwijl de gewenste equalizer-voorinstelling is geselecteerd.
      U kunt de originele equalizer-voorinstellingen niet verwijderen.
    • Zelfs als u het equalizerscherm sluit zonder de aangepaste geluidskwaliteit op te slaan als een equalizer-voorinstelling, worden nummers afgespeeld met de aangepaste geluidskwaliteit.