Music Center for PC

Equalizer-voorinstellingen configureren voor afzonderlijke nummers of albums

Als u de equalizer-voorinstellingen van uw keuze configureert voor afzonderlijke nummers of albums, worden de equalizer-voorinstellingen toegepast tijdens het afspelen.

Selecteer een nummer of een album in de lijst met inhoud, en selecteer vervolgens de gewenste equalizer-voorinstelling bij het onderdeel [Equalizer]. Bovendien kunt u met de rechtermuisknop op een nummer of een album klikken om [Eigenschappen] te selecteren. Selecteer vervolgens de gewenste equalizer-voorinstelling bij het onderdeel [Equalizer].

Opmerking

• Equalizer-voorinstellingen kunnen alleen worden toegepast wanneer de equalizerfunctie is ingesteld op [Aan].