Music Center for PC

Het overdrachtscherm gebruiken

In dit hoofdstuk wordt het overdrachtscherm beschreven.

Sluit een audioapparaat, zoals de WALKMAN®, aan op de computer en selecteer het aangesloten apparaat uit [OverBrengen en beheren] (A) op de zijbalk. Het overdrachtscherm (B) wordt weergegeven.

Informatie over het overdrachtscherm

(1)

(Overbrengen naar apparaat)
    Breng de geselecteerde inhoud in de lijst met inhoud over naar het apparaat.

(2)

Apparaatnaam
    De naam van het apparaat wordt weergegeven.
    (Bijvoorbeeld: NW-A50-serie)

(3)

Bestemming
    U kunt [Systeemopslag ] of [Geheugenkaart] selecteren als de bestemming.

(4)

Schijfruimte
    De vrije ruimte op de bestemming wordt weergegeven.

(5)

[Beheer songs op het apparaat]
    Klik hierop om een lijst met inhoud op het apparaat weer te geven.
    U kunt de inhoud importeren in de computer, of de inhoud verwijderen vanaf het apparaat.

(6)

[Instellingen voor apparaatoverdracht]
    Klik hierop om het overdracht-instelscherm weer te geven.
    U kunt de instelling van de bestandsoverdrachtfunctie wijzigen.