Music Center for PC

Nummers toevoegen aan een afspeellijst, de nummervolgorde op een afspeellijst wijzigen, en nummers verwijderen vanaf een afspeellijst

U kunt nummers toevoegen aan een aangemaakte afspeellijst of nummers verwijderen vanaf een afspeellijst.
    Zelfs als u nummers vanaf een afspeellijst verwijdert, blijven de nummers in de bibliotheek. U kunt de nummers weer toevoegen aan de afspeellijst.

Nummers toevoegen aan een afspeellijst

1. Klik op [Menu] (B) van een nummer dat u wilt toevoegen aan een afspeellijst in de lijst met inhoud (A).

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    2. Klik op [Aan afspeellijst toevoegen], en selecteer vervolgens de naam van de afspeellijst waaraan u het nummer wilt toevoegen.

Wanneer u een nummer toevoegt aan Afspeellijst, wordt een waarschuwing afgebeeld in het geval hetzelfde nummer al bestaat in de afspeellijst, zodat u kunt kiezen of u hetzelfde nummer wilt registreren of niet.

De volgorde van de nummers op een afspeellijst wijzigen

1. Klik op [Afspeellijsten] onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Dubbelklik op een afspeellijst, waarvan u de volgorde van de nummers wilt wijzigen, in de lijst met afspeellijsten.
    3. Sleep de nummers in de lijst met inhoud en zet ze neer om hun volgorde te wijzigen.

Nummers verwijderen vanaf een afspeellijst

1. Klik op [Afspeellijsten] onder [Mijn bibliotheek] op de zijbalk.
    2. Dubbelklik op een afspeellijst, waarop de nummers staan die u wilt verwijderen, in de lijst met afspeellijsten.
    3. Klik op [Menu] van het nummer dat u wilt verwijderen in de lijst met inhoud. Selecteer vervolgens [Verwijderen uit afspeellijst].

Hint

• Om meerdere nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om alle nummers te selecteren, drukt u op [A] terwijl u de [Ctrl]-toets ingedrukt houdt.
      • Om een reeks nummers te selecteren, selecteert u elk nummer terwijl u de [Shift]-toets ingedrukt houdt.
    4. Klik op [Ja].