Music Center for PC

Stel de uitvoerindeling in wanneer ASIO/WASAPI exclusief.

U kunt de uitvoerindeling instellen wanneer ASIO/WASAPI exclusief is ingesteld.

1. Klik op (Menu) in de linkerbovenhoek van het scherm, en selecteer daarna [Instellingen] in het menu [Tools].
    2. Wanneer het venster [Instellingen] wordt weergegeven, klikt u op [Audio uitgang] in het linkerdeelvenster van het venster [Instellingen].
      Selecteer Audio uitgang
    3. Selecteer [Aanbevolen instellingen] of [Handmatige instelling].
      • Stel [Aanbevolen instellingen] in om de nummers af te spelen.
        De optimale bemonsteringsfrequentie wordt automatisch ingesteld overeenkomstig het uitvoerapparaat en het nummer wordt afgespeeld.
      • Stel [Handmatige instelling] in om de nummers af te spelen.
        U kunt de gewenste bitdiepte en een bemonsteringsfrequentie instellen.