Artikel-ID : S700024357 / Laatst gewijzigd : 30/10/2012

Windows 8 - Problemen oplossen met Internet Explorer-apps

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Problemen oplossen met Internet Explorer-apps

Sommige websites worden niet naar behoren weergegeven met Internet Explorer 10-apps.  Wij raden aan dat u overschakelt naar het Internet Explorer-bureaublad wanneer u problemen ervaart met het weergeven van een specifieke website met behulp van Internet Explorer-apps.

1. Klik met de rechtermuisknop in de Internet Explorer 10-app
  2. Klik op het pictogram Instellingen
  3. Selecteer “View on the desktop” (Weergeven op het bureaublad)
  4. Het Internet Explorer-bureaublad wordt nu gestart