Artikel-ID : S700024367 / Laatst gewijzigd : 30/10/2012

Windows 8 - Een Microsoft-account aanmaken om een applicatie te kopen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Een Microsoft-account aanmaken om een applicatie te kopen

1. Selecteer “Store” in de Moderne UI
  2. Open de Charms-balk door de cursor in de rechterbovenhoek of rechterbenedenhoek te plaatsen
  3. Select “Settings” (Instellingen)
  4. Selecteer “Your Account” (Uw account)
  5. Selecteer “Sign in” (Aanmelden)
  6. Selecteer “Sign up for a Microsoft account” (Aanmelden voor een Microsoft-account)
  7. Vul de vereiste informatie in om de account te maken
  8. Selecteer “Accept” (Aanvaarden)
  9. Ga naar het postvak IN van uw e-mail om uw account te controleren
  10. Ga terug naar Metro/moderne UI door op de Windows-toets te drukken
  11. Selecteer Store
  12. Selecteer “Sign in” (Aanmelden)
  13. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in
    U bent nu aangemeld met uw nieuwe Microsoft-account
  14. Selecteer “Add payment method” (Betalingsmethode toevoegen)
  15. Voer de vereiste betalingsinformatie in en selecteer “Submit” (Versturen)
  16. De betalings- en facturatiegegevens zijn nu volledig ingevuld.  De gebruiker kan nu applicaties kopen in de Windows Store.