Artikel-ID : S700024381 / Laatst gewijzigd : 12/07/2018

Adobe Photoshop Elements geeft aan dat het monitorprofiel defect is

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

moeilijkheidsgraad Moeilijkheidsgraad:
zeer gemakkelijk
benodigde tijd Benodigde tijd:
5 minuten

Bij starten van Adobe Photoshop Elements 6.0, dat vooraf is geïnstalleerd op uw VAIO VGN-AW1-serie notebook, krijgt u mogelijk de volgende fout:

Het schermprofiel “Sony VAIO display profile_22834_02_D65” lijkt defect te zijn. Breng uw monitorkalibratiesoftware terug naar de plaats waar u deze gekocht hebt.

U lost dit probleem op door het downloadgedeelte van uw model op de VAIO-Link-website te bezoeken en de laatste “VAIO-kleurinstellingen” te installeren.

Dit probleem doet zich voor op de volgende VAIO notebooks:

VGN-AW11Z/B
VGN-AW11S/B
VGN-AW11ZR/B
VGN-AW11SR/B
VGN-AW11M/H