Artikel-ID : S700024448 / Laatst gewijzigd : 20/09/2012

Beleid – defecte pixels

Achtergrondinformatie

Het scherm van uw Sony Tablet wordt geproduceerd met een zeer accurate technologie.  Zelfs met hoogste kwaliteitsstandaarden die Sony bij het productieproces hanteert, is het niet ongebruikelijk dat één of meerdere van deze pixels in ongewijzigde staat blijft 'hangen'.

Een defecte pixel kan worden herkend als een klein zwart stipje of een continu oplichtend rood, groen of blauw stipje. In de meeste gevallen zijn defecte pixels amper zichtbaar en hebben ze geen invloed op de weergavekwaliteit en het werkcomfort.

Toegestaan aantal defecte pixels

Het toegestane aantal defecte pixels van Sony Tablets is minder dan 0,0005 % van het totaal.
    Als u defecte pixels op uw scherm ontdekt, kunt u hieronder zien hoeveel defecte pixels toegelaten zijn, afhankelijk van het model van uw Sony Tablet.

Model Sony Tablet Toegelaten aantal defecte pixels
    SGPT111 / SGPT112
    SGPT113 / SGPT114
    SGPT121 / SGPT122 / SGPT123
    SGPT131 / SGPT132 / SGPT133
    zwarte punten: 5
    lichte punten: 1
    SGPT211 / SGPT212zwarte punten: 5
    lichte punten: 0

Raadpleeg de ondersteuning van Sony Tablet indien

• U een groep defecte pixels in een kleine zone ziet, of
    • Het aantal defecte pixels groter is dan wat binnen de tolerantie is toegestaan.