Artikel-ID : 00242339 / Laatst gewijzigd : 23/09/2020

Hoe kan ik mijn persoonlijke contactgegevens vinden en bewerken in de toepassing Contacts (Contactpersonen)? (Android 8.0, 8.1 en 9)

Uw persoonlijke contactgegevens worden opgeslagen onder My info (Mijn gegevens) in de toepassing Contact (Contactpersonen). Dit is handig als u uw contactgegevens wilt delen met een andere persoon, bijvoorbeeld via sms, e-mail of Bluetooth®. Vanaf Android 8.0 en hoger worden uw persoonlijke contactgegevens niet langer opgeslagen als standaardcontactpersoon in de lijst met contactpersonen.

Mijn gegevens bewerken

1. Zoek naar en tik op Contacts (Contactpersonen).
    2. Tik op (menupictogram) → My info (Mijn gegevens).
    3. Tik op het bewerkingspictogram (een potlood) in de rechterbovenhoek.
    4. Bewerk de gewenste informatie.
    5. Tik op SAVE (OPSLAAN) als u klaar bent.