Artikel-ID : 00156054 / Laatst gewijzigd : 25/05/2022Afdrukken

Wat is de functie One-touch?

    De functie One-touch van Sony is gebaseerd op de NFC-technologie (Near Field Communication). Met apparaten van Sony die de One-touch-functie hebben, kunnen gebruikers hun Bluetooth-apparaten snel en gemakkelijk registreren en koppelen om muziek en andere bestanden af te spelen zonder dat enige configuratie vereist is. De functie One-touch verwijst naar deze directe verbinding tussen apparaten en One-touch listening verwijst naar het kunnen afspelen van muziek op een scala aan One-touch apparaten.

    One-touch listening:
    Met One-touch listening hoeft u uw smartphone of tablet slechts enkele seconden tegen het listening-apparaat te houden waarop u muziek wilt afspelen of andere audio-inhoud wilt streamen. Listening-apparaten zijn bijvoorbeeld draadloze speakers of draadloze hoofdtelefoons. De apparaten maken automatisch verbinding met elkaar.

    One-touch listening maakt gebruik van NFC en Bluetooth om verbinding te maken en muziek te streamen. Daarom moeten uw smartphone, tablet en het listening-apparaat (speakers, hoofdtelefoon, enzovoort) zowel NFC als Bluetooth ondersteunen.

    Met One-touch listening kunt u de inhoud van bijvoorbeeld een WALKMAN-speler, de YouTube-app, internetradio-apps, zoals TuneIn Radio, of audioboeken beluisteren.