• Uitgangsvermogen

50 W

• Gewicht

1,4 kg

• Afmetingen (B x H x D)

17 x 13,25 x 22,2 cm

• NFC

JA

• CD

JA

• USB

JA

• Aansluitingen in/uit

Analoge audio-ingang (1), Composietvideo-uitgang (1), Speakeruitgangen voorzijde (2), USB-poort (1), Hoofdtelefoon (1)

• Stroomverbruik

35 W

• Afstandsbediening

JA

• Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen

Na 15 minuten (Bluetooth®)

• Stand-bymodus geactiveerd

Na 15 minuten

• Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen

2,8 W (Bluetooth®) / 2,8 W (alle aansluitingen en netwerken verbonden)

• Stroomverbruik (stand-bymodus)

0,5 W

• Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)

1. Schakel de unit in. 2. Houd '||' en '|' op de unit gedurende 5 seconden ingedrukt. 3. Laat de knop los als 'BT OFF' (draadloos Bluetooth®-signaal is uit) of 'BT ON' (draadloos Bluetooth®-signaal is aan) wordt weergegeven.

• Stroomverbruik (uit-modus)

Niet beschikbaar