Artikel-ID : 00175882 / Laatst gewijzigd : 01/08/2017

Maak kennis met Music Center van Sony

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Welkom bij de nieuwe Music Center-app van Sony: een vernieuwde versie van de SongPal-toepassing die allerlei nieuwe functies biedt en uw luisterervaring nog beter maakt.

Belangrijkste kenmerken

Met Music Center van Sony kunnen gebruikers

• meerdere audio-apparaten van Sony aansluiten en Music Center als afstandsbediening gebruiken
  • kiezen uit verschillende audiobronnen (meerdere apps)
  • eenvoudig bepalen wat er wordt afgespeeld en welke instellingen er worden toegepast
  • genieten van audioweergave met een hoge resolutie

Music Center is dus ideaal om de perfecte luisteromgeving te creëren en alles uit uw audioproducten te halen. Volledig afgestemd op uw smaak.

Maakt u nog gebruik van de oude versie? Vergeet dan niet uw SongPal-toepassing bij te werken naar de nieuwe Music Center-app van Sony.

Ga voor meer informatie naar de website van Music Center van Sony.

introductie van Music Center

Beschikbaarheid

De Music Center-app voor Android is beschikbaar in de Google Play Store.
De iOS-versie is beschikbaar op iTunes.