• Gewicht

8,0 kg

• Afmetingen (B x H x D)

600 (B) x 355,5 (D) x 210 (H) mm

• Functies

Cd-r, Cd-rw, mp3

• Uitgangsvermogen

20 W (4 W + 4 W + 12 W)

• Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)

1. Schakel het apparaat in en wijzig de functie naar "BLUETOOTH" 2. Houd de knop POWER ingedrukt totdat er "BT STANDBY ON" op het display verschijnt. Het apparaat wordt uitgeschakeld en gaat over in de Bluetooth®-stand-bymodus. 3. Als u de Bluetooth®-stand-bymodus wilt sluiten, houdt u de knop POWER ingedrukt totdat er "BT STANDBY OFF" op het display verschijnt. Het apparaat wordt uitgeschakeld en gaat over in de stand-bymodus.

• Stroomverbruik (stand-bymodus)

0,9 W

• Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen

1,5 W (Bluetooth®)

• Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen

Na 15 minuten (Bluetooth®)

• Stand-bymodus geactiveerd

Na 15 minuten

• Garantiekaart
    • Gebruiksaanwijzing