Artikel-ID : 00120350 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

"Installation is cancelled because network connection is disconnected" (Installatie is geannuleerd omdat de netwerkverbinding is verbroken) wordt weergegeven en PlayMemories Home kan niet worden geïnstalleerd

De installatie van de software PlayMemories Home wordt geannuleerd als de internetverbinding tijdens de installatie wordt verbroken of als de camera voor de installatie niet verbonden is met internet. Om dit probleem op te lossen, doorloopt u de onderstaande stappen.

OPMERKING: Omdat elk van deze stappen een mogelijke oplossing biedt voor het probleem, dient u na elke stap de status van de installatie te controleren.

1. Wanneer de computer via een Wi-Fi-verbinding met internet is verbonden, kan de installatie van de software PlayMemories Home mislukken indien de verbinding wordt onderbroken door een slechte ontvangst van het signaal. We raden aan dat u in plaats daarvan een LAN-kabel gebruikt voor een stabiele verbinding.
    2. Als het volgende bericht wordt weegegeven: Installation cancelled because communication with the network was lost. Please check your network connection 0101-1007-4032 (Installatie is geannuleerd omdat de communicatie met het netwerk is verbroken. Controleer uw netwerkverbinding 0101-1007-4032), schakelt u de antivirussoftware uit terwijl PlayMemories Home wordt geïnstalleerd.