Artikel-ID : 00123300 / Laatst gewijzigd : 01/04/2019

Windows 10-compatibiliteitsinformatie voor Sony producten

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Deze kennisgeving is bedoeld om u op de hoogte te brengen van de compatibiliteitsstatus van Sony producten met het besturingssysteem Windows 10.

BELANGRIJK: Alle producten die op deze compatibiliteitspagina's worden vermeld, zijn in juli 2015 of eerder uitgebracht. Producten die zijn uitgebracht in augustus 2015 of later, zijn waarschijnlijk compatibel met Windows 10. Om dit te controleren, raadpleegt u echter de gebruiksaanwijzing van het product, de verpakking of de productpagina op de website van Sony.

Om te controleren of uw product compatibel is met Windows 10, selecteert u uw productcategorie in de lijst hieronder.

Televisie en thuisbioscoop

Digitale beeldverwerking

Home audio

Reader eBook

Draagbare audio

Opslag- en opnamemedia

Auto-entertainment

Sport-entertainment

Sony VAIO

Bent u op zoek naar Windows 10-compatibiliteitsinformatie voor computers van Sony VAIO, ga dan naar onze speciale ondersteuningswebsite voor Windows 10.