Artikel-ID : 00274209 / Laatst gewijzigd : 20/01/2022

Wat is het verschil tussen de Imaging Edge Webcam pc-toepassing en de USB-streamingfunctie?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Bij verbinding met een compatibele camera biedt de USB-streamingfunctie verbeterde video- en audiomogelijkheden in vergelijking met de Imaging Edge Webcam-software.

StreamingmethodeSoftware vereistVideoAudioResolutie
    Imaging Edge-webcamJaMJPEGNee: moet een externe microfoon of de microfoon van de pc gebruiken.1024 x 576 pixels
    USB-streaming *1NeeMJPEG of YUV420 *2

Ja: de geïntegreerde microfoon van de camera.

PCM 48 kHz, 16-bits, 2-kanaals

4K (2160p, HD (1080p) of HD (720p) *2

• *1 Als u de ZV-1, DSC-RX0M2 of ILCE-7C gebruikt, werk de camera dan bij met de nieuwste systeemsoftware (firmware).
    • *2 Beschikbare video-indelingen verschillen afhankelijk van het cameramodel. Voor meer informatie raadpleegt u de handleiding of de helpgids van de camera.

Als u informatie nodig hebt over de installatiestappen, selecteert u de gewenste streamingmethode: