Artikel-ID : 00205255 / Laatst gewijzigd : 24/01/2019

Een MySony-account aanmaken en uw product registreren

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om uw product te registreren, dient u eerst een MySony-account aan te maken.

Met een MySony-account ontvangt u:

• aanbiedingen en acties
  • uitgebreide productondersteuning via registratie en de app Support by Sony
  • en kunt u zich aanmelden bij de online Sony-community.

Klik hier om een account aan te maken.

Het aanmaken van een MySony-account

1. Voer eerst een geldig e-mailadres in
  2. Vul uw gegevens in

Een MySony-account aanmaken

1. Kies een wachtwoord en bevestig dat. Selecteer een geheime vraag en vul het antwoord in.
    Als u uw wachtwoord bent vergeten, wordt u gevraagd om uw geboortedatum te bevestigen.
    In het geval dat u in het verleden een geheime vraag hebt ingesteld, kunt u deze nog steeds kiezen om uw wachtwoord op te vragen.

2. Geef aan hoe u uw e-mails het liefst ontvangt.

3. U ontvangt een e-mail met een koppeling waarmee u uw account kunt activeren.
    Om de registratie te voltooien, opent u deze e-mail en klikt u op de koppeling. Deze activatiekoppeling vervalt na 72 uur.
    Als de koppeling is verlopen, dient u een nieuwe activatiekoppeling aan te vragen. Hier volgt een voorbeeld van de e-mail:

Voorbeeld van e-mail van MySony

4. Wanneer u uw account hebt geactiveerd, kunt u zich hier aanmelden

Een product van Sony registreren bij MySony

1. Nadat u bent aangemeld, kunt u al uw Sony-producten registreren.
    Klik op [Register a new product] (Een nieuw product registreren) in het menu aan de zijkant, of klik op de blauwe knop.

Registratieproces MySony

2. Vul uw productgegevens in. Gebruik de beschikbare koppelingen als u niet zeker weet wat de modelnaam of het serienummer van uw product is.

Tips:
    • De zoekfunctie werkt met de modelnaam of de naam van het product zoals het op de markt is verschenen
    •  De naam van het product zoals het op de markt is verschenen, kan verschillen van de officiële productnaam (bijv. Alpha 7 = ILCE-7)
    • Door uw aankoopdatum in te voeren, kunt u uw garantieperiode beter onthouden
    • Als u de juiste productnaam hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om het serienummer in te voeren (optioneel).

Bv. zoeken op 'a6000' of 'E-bevestiging':

Modelnaamselectie My Sony

1. Wanneer u een product hebt geregistreerd, kunt u:
    1. Uw product beoordelen en een recensie schrijven
    2. Met één klik toegang krijgen tot de productpagina met daarop:
      • Helpgidsen en handleidingen
      • Firmware-updates en software (afhankelijk van het product)
      • Tips en probleemoplossing
    3. Met één klik naar de reparatiepagina van de Sony-ondersteuning gaan
    4. Eenvoudig discussies in de community met betrekking tot uw product lezen

Hoe gebruik ik de functie snelle registratie

U kunt eventueel ook de website van Sony bezoeken en uw productpagina bezoeken.
Onder het tabblad [Support & Product Registration] (Ondersteuning en productregistratie), vindt u een rechtstreekse koppeling naar de productregistratiepagina.

Pagina snelle registratie