Artikel-ID : 00077454 / Laatst gewijzigd : 24/04/2017

Ik heb een film in AVCHD-formaat naar mijn computer gekopieerd, maar ik kan hem niet afspelen op mijn computer.

Als het besturingssysteem op je computer Windows Vista of vroeger is, kun je films in AVCHD-formaat niet rechtstreeks via Explorer, enz. afspelen. Je moet compatibele afspeelsoftware op je computer installeren om ze af te spelen.

Filmbestanden kunnen worden gelezen/afgespeeld met de PlayMemories Home-software.

OPMERKING: 3D-films opgenomen met de 3D-compatibele camcorder worden weergegeven als 2D-films op de computer als je de PlayMemories Home-software Ver.1.0.10 of ouder gebruikt. Om 3D-films af te spelen, moet je de PlayMemories Home-software updaten naar Ver.1.2.00 of hoger. Als je ze terugschrijft naar de camcorder, worden ze afgespeeld als 3D-films.
    Gebruik de PlayMemories Home-software Ver.1.3.02 of nieuwer op een Windows 8-computer.