Artikel-ID : 00077454 / Laatst gewijzigd : 24/04/2017

Ik heb een film in AVCHD-formaat naar mijn computer gekopieerd, maar ik kan hem niet afspelen op mijn computer.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als het besturingssysteem op je computer Windows Vista of vroeger is, kun je films in AVCHD-formaat niet rechtstreeks via Explorer, enz. afspelen. Je moet compatibele afspeelsoftware op je computer installeren om ze af te spelen.

Filmbestanden kunnen worden gelezen/afgespeeld met de PlayMemories Home-software.

OPMERKING: 3D-films opgenomen met de 3D-compatibele camcorder worden weergegeven als 2D-films op de computer als je de PlayMemories Home-software Ver.1.0.10 of ouder gebruikt. Om 3D-films af te spelen, moet je de PlayMemories Home-software updaten naar Ver.1.2.00 of hoger. Als je ze terugschrijft naar de camcorder, worden ze afgespeeld als 3D-films.
Gebruik de PlayMemories Home-software Ver.1.3.02 of nieuwer op een Windows 8-computer.