Artikel-ID : 00110996 / Laatst gewijzigd : 13/11/2017

Waarom kan ik beelden die zijn vastgelegd op mijn geheugenkaart, niet importeren naar PlayMemories Home™?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Geldt voor de volgende producten:
- PlayMemories Home™ (Lite-editie) Ver.1.*.**
- PlayMemories Home™ Ver.1.*.**
- PlayMemories Home™ Ver.2.*.**

Als dit de eerste keer is dat u beelden importeert naar PlayMemories Home™, moeten functies worden toegevoegd aan PlayMemories Home™ voordat u de beelden kunt importeren.

Instructies om functies toe te voegen:

1. Start de software PlayMemories Home. Zet de camera aan en sluit de USB-kabel aan.
  2. Het venster "Add Features to PlayMemories Home" (Functies toevoegen aan Playmemories Home) wordt weergegeven.
    Selecteer OK. De functies worden toegevoegd aan PlayMemories Home en de beelden die op de camera zijn vastgelegd kunnen worden geïmporteerd of doorbladerd.

OPMERKING: Als de camera niet wordt herkend door de computer wanneer de USB-kabel wordt aangesloten of als de beelden die zijn vastgelegd op de geheugenkaart niet kunnen worden geïmporteerd, controleert u het volgende.

• Controleer de USB-verbindingsinstellingen in de camera. Zorg ervoor dat de verbinding is ingesteld op Auto (Automatisch) of Mass Storage (Massaopslag).
  • Controleer ook de LUN Settings (LUN-instellingen) als u een Cyber-shot gebruikt of controleer de instellingen Change media (Media wijzigen) als u een camcorder gebruikt. Instellingen verschillen afhankelijk van het model.

Meer informatie vindt u bij Video's en foto's op een computer importeren