Artikel-ID : 00170729 / Laatst gewijzigd : 03/08/2017

Sommige films worden opgedeeld na het importeren van films naar de computer.

Als het filmbestand groter wordt dan 2 GB tijdens het opnemen van een film, wordt de film automatisch opgedeeld. De film wordt echter wel ononderbroken afgespeeld op de camera. Als de PlayMemories Home™-software wordt gebruikt voor het importeren van beelden naar de computer, worden de opgedeelde films automatisch gecombineerd tijdens het importeren.

OPMERKINGEN:

• De opgedeelde MP4-films worden niet automatisch gecombineerd tijdens het importeren, ook al gebruikt u de meegeleverde PlayMemories Home-software. U kunt de films combineren met behulp van de bewerkingsopties van PlayMemories Home.
    • De bestanden worden alleen automatisch gecombineerd op een computer met NTFS of exFAT als bestandssysteem. Ze worden niet gecombineerd als het bestandssysteem FAT32 is. Om dit probleem te voorkomen, wijzigt u het type bestandssysteem in NTFS of exFAT. Controleer de eigenschappen van het bestemmingsstation om het bestandssysteem te verifiëren.

WAARSCHUWING: Als u het bestandssysteem wijzigt, bestaat er een kans dat de bestaande gegevens verloren gaan. Maak een back-up van alle belangrijke gegevens voordat u het bestandssysteem wijzigt.

• Raadpleeg de onderstaande stappen voor het controleren van het bestandssysteem op uw vaste schijf of externe HDD.
      1. Klik op Computer of Deze computer (afhankelijk van de Windows-versie) en klik met de rechtermuisknop op de weergegeven vaste schijf (of externe HDD). Klik vervolgens op Eigenschappen.
      2. Controleer het Bestandssysteem in het geopende venster.
    • Mogelijk wordt de audio onderbroken als u andere software dan PlayMemories Home gebruikt voor het importeren. Ook als u andere bewerkingssoftware gebruikt, dient u altijd de vermelde software te gebruiken voor het importeren van filmbestanden naar de computer.
    • De PlayMemories Home-software kan online worden gedownload.
    • Als u filmbestanden importeert via PlayMemories Home, moet u een USB-aansluiting gebruiken. Als u een Wi-Fi-verbinding gebruikt voor het importeren, worden de filmbestanden opgedeeld.