Artikel-ID : 00188146 / Laatst gewijzigd : 28/07/2019

Er wordt niets weergegeven op de monitor.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Controleer de weergave-instelling van de monitor.

• Modellen met een schakelaar voor LIVE VIEW/OVF
    Controleer of de schakelaar niet op OVF is ingesteld.
    Als de schakelaar op OVF is ingesteld, stelt u deze in op LIVE VIEW.

• Modellen met een schakelknop FINDER/MONITOR (LCD) (Zoeker/monitor (lcd))
    Druk op de schakelknop om te zien of er iets op de monitor wordt weergegeven.

OPMERKING: Als u de camera uitschakelt wanneer de weergavemodus op Viewfinder (Zoeker) staat, is deze modus nog steeds geactiveerd wanneer u de camera weer inschakelt.

• Andere modellen dan die hierboven

OPMERKING: Afhankelijk van het model van het apparaat zijn sommige functies mogelijk niet beschikbaar.

1. Kijk door de zoeker en controleer de instelling voor FINDER/MONITOR (Zoeker/monitor) in het menu.
    2. Druk op de knop DISP (displayinstelling) boven aan het bedieningspaneel en kijk of de monitor wordt ingeschakeld.
    3. Verwijder het vinkje bij Monitor Off (Monitor uit) onder MENU -> knop DISP -> Monitor.

Als het probleem nog niet is opgelost, moet het product mogelijk worden gerepareerd.