Artikel-ID : 00055126 / Laatst gewijzigd : 23/02/2015

Kan ik een dienst voor de opslag van foto's in de cloud met PlayMemories Home / Picture Motion Browser gebruiken?

Sony biedt PlayMemories Online aan, een fotoservice in de cloud. U kunt inloggen met een bestaande Sony Entertainment Network (SEN) of PlayStation Network (PSN) account en foto's naar de service uploaden.

Bezoek  PlayMemories Online voor meer details.

PlayMemories Online werkt ook beter samen met PlayMemories Home (de opvolger en vervanger van Picture Motion Browser). PlayMemories Home heeft dezelfde functies als Picture Motion Browser met een verbeterde gebruikersinterface, zodat het aanbevolen is dat u PlayMemories Home installeert (of upgradet van Picture Motion Browser, als u die al geïnstalleerd hebt). Met PlayMemories Home kunt u bovendien diverse sites voor het delen van foto's gebruiken om foto- of filmbestanden rechtstreeks te uploaden.

Bezoek  PlayMemories Home voor meer details.