Artikel-ID : 00198660 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Kan geen foto's overzetten naar mijn Android-telefoon via Wi-Fi met de PlayMemories Mobile-app

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wis het cachegeheugen van de mobiele app, verwijder de Wi-Fi-instellingen van de camera uit de mobiele telefoon en probeer het opnieuw.

Om het cachegeheugen van uw Android-telefoon te wissen, selecteert u [Settings] (Instellingen) > [Apps] > [PlayMemories Mobile] en vervolgens [Force stop] (Geforceerd stoppen), [Clear data] (Gegevens wissen) en tot slot [Clear cache] (Cache wissen).

Opmerking: Zorg ervoor dat uw camera uit de Wi-Fi-lijst van de telefoon is verwijderd voordat u probeert om opnieuw verbinding te maken.