Artikel-ID : 00229605 / Laatst gewijzigd : 03/07/2019

Datuminstelling wordt niet goed weergegeven — 4 juli 2019

  Dank u voor uw belangstelling voor de producten van Sony.

  We hebben een probleem geïdentificeerd bij bepaalde producten waar de GPS-positioneringsdatum verkeerd wordt weergegeven. Dit wordt veroorzaakt door het fenomeen 'GPS-weeknummer rollover': Het weeknummer dat wordt verzonden door de GPS-satelliet wordt elke 1024 weken teruggezet naar 0. Aangezien dit probleem zich op 7 april 2019 (Japanse tijd) voordeed, werd de GPS-datuminformatie niet herkend en werd de datum onbedoeld gewijzigd. Bovendien wordt de functie Automatische tijdcorrectie onderbroken.

  Alle Handycam® digitale videocamera's, digitale verrekijkers met opnamefunctie, α™ (Alpha™) digitale camera's met één lens en Cyber-shot ®® digitale fotocamera's die tussen 2010 en 2013 zijn uitgebracht, hebben last van dit probleem. U kunt de betrokken modellen bekijken in de sectie [Toepasselijke producten en categorieën] van dit artikel.

  Om dit probleem te voorkomen, stelt u de functie Automatische tijdcorrectie in op UIT en stelt u de tijd opnieuw in voordat u het product gebruikt. U kunt er zeker van zijn dat er geen problemen zijn met de GPS-positioneringsresultaten of de functies voor automatische gebiedscorrectie.

  Onze excuses voor de vertraging van deze aankondiging.

  We bieden ook onze excuses aan voor het ongemak. We hopen dat u de producten van Sony blijft gebruiken.