Artikel-ID : 00120362 / Laatst gewijzigd : 16/06/2015

Hoe kan ik de locatie wijzigen waar video's en foto's worden opgeslagen met PlayMemories Home?

1. Start de software PlayMemories Home.
    2. Klik in het venster PlayMemories Home op File (Bestand).
    3. Klik op Import Media Files (Mediabest. importeren).

OPMERKING: Het station en de map die als doel zijn ingesteld, staan rechts in het venster.

4. Klik onder het station en de map die als doel zijn ingesteld, op de knop Browse (Bladeren...).
    5. Selecteer de map waar u de video's en foto's wilt opslaan.

OPMERKING: Om een nieuwe map aan te maken, klikt u op de knop Make New Folder (Nieuwe map maken).

6. Klik op de knop OK.