Installeren

BIOS R0122S5

Wat is dit?
BIOS staat voor Basic Input/Output System.
Het verwijst naar de firmware die wordt uitgevoerd wanneer de computer aan wordt gezet. De primaire functies ervan zijn componenthardware te identificeren en te activeren en de computer voor te bereiden, zodat andere programma's kunnen worden geladen.

Is dit relevant voor u?
Deze BIOS-update verschaft geen aanvullende functionaliteit. De update verandert alleen de manier waarop de totale hoeveelheid beschikbaar geheugen wordt voorgesteld in het BIOS. Het is dus geen vereiste update.

Wat wordt er opgelost?
Deze update verandert de manier waarop het totale geheugen wordt voorgesteld in het BIOS Setup-menu. Met de vorige BIOS-versie werd het voor Windows Vista beschikbare geheugen weergegeven in de vooraf geïnstalleerde situatie (dus zonder Service Pack 1 geïnstalleerd). In de nieuwe versie wordt de hoeveelheid fysiek geïnstalleerd geheugen weergegeven.

Deze update heeft geen invloed op de manier waarop Windows geheugenruimte adresseert. U vindt achtergrondinformatie over geheugenadressering onder Windows Vista in de Microsoft KB-artikelen929580en946003

Hoe voer ik deze update uit?

Voorzichtig: als u BitLocker gebruikt, schakelt u deze software uit voordat u de onderstaande stappen uitvoert en schakelt u de software weer in als de update is voltooid. Als u de update uitvoert met BitLocker AAN, is het herstelwachtwoord van BitLocker vereist om Windows op te starten.

1. Sluit alle actieve programma's af.
2. Download deze update en sla deze op uw vaste schijf op.
3. Als de download is voltooid, zoekt u het gedownloade bestand op de locatie die u hebt opgegeven.
4. Dubbelklik op EP0000149537.exe om het bestand uit te voeren.
5. Wacht terwijl de wizard uw software bijwerkt.
6. Als de installatie is voltooid, start u de VAIO opnieuw op.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

  • EP0000149537.exe

Bestandsarchitectuur

  • 32 bit

Bestandsgrootte

  • 1.1 Mb

Releasedatum

  • 51/41/2008