Installeren

Infineon TPM Professional Package, versie 3.70.2281.0 voor Microsoft® Windows® 7

Met dit hulpprogramma wordt de oorspronkelijk geleverde versie van het Infineon TPM Professional Package geïnstalleerd voor de hieronder genoemde Sony VAIO®-computers.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN: LEES DIT AUB AANDACHTIG DOOR.

Waarschuwing! Dit hulpprogramma is alleen bedoeld voor gebruik met de volgende Sony VAIO®-computers:
PCG;PCV;VGN;VGC;VGX;VPC;
Installeer dit hulpprogramma niet op een ander model of een andere computer (ook niet op andere Sony-computers die wereldwijd worden verkocht).

Zorg ervoor dat u tijdens de installatie van deze update bent aangemeld als beheerder of als een gebruiker met beheerbevoegdheden.

Sla uw werk op en sluit alle andere programma's, zodat ze de installatie niet kunnen verstoren. De taakbalk moet geen toepassingen meer bevatten wanneer u doorgaat.

Het wordt aanbevolen dat u deze instructies afdrukt als naslaginformatie tijdens het installatieproces.

Instructies voor downloaden en installatie

Volg de onderstaande stappen om het programma EP0000551052.exe te downloaden en te installeren.

Installatieprocedure voor VPCZ23-besturingsprogramma's en -hulpprogramma's

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 64-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 64-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ23-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u het zelfstandige 64-bits besturingsprogramma "Intel Mobile HD graphics".
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 64-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 32-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 32-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ23-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u een bij Windows 7 geleverd grafisch besturingsprogramma van Intel.
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 32-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

 1. Download het bestand EP0000551052.exe in een tijdelijke map of een downloadmap (onthoud de naam van deze map voor later).
 2. Ga naar de map waarin het bestand is gedownload en dubbelklik op het bestand EP0000551052.exe om met de installatie te beginnen.
 3. Klik in het venster "User Account Control" (Gebruikersaccountbeheer) op de knop "Yes" (Ja).
 4. Selecteer in het scherm "Select Country" (Land selecteren) het land dat u voor de installatie wilt, en klik op de knop "Volgende".
 5. Klik in het venster "Infineon TPM Professional Package for Microsoft® Windows® 7" op de knop "Volgende".
 6. Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik op de knop "I Agree" (Ik ga akkoord).
 7. Klik in het scherm "Finish" (Voltooien) op de knop "Voltooien".
 8. Als het scherm "Assistent voor programmacompatibiliteit" wordt weergegeven, klikt u op "Dit programma is correct geïnstalleerd".

De installatie van het Infineon TPM Professional Package is voltooid.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • EP0000551052.exe

Bestandsarchitectuur

 • 64 bit

Bestandsgrootte

 • 34.11 Mb

Releasedatum

 • 16/31/2012