Installeren

Intel® HD Graphics Family, versie 8.15.10.2353 voor Microsoft® Windows® 7

Met dit hulpprogramma wordt de oorspronkelijk geleverde versie van de Intel® HD Graphics Family geïnstalleerd voor de hieronder genoemde Sony VAIO® computers.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN: LEES DIT AUB AANDACHTIG DOOR.

Waarschuwing! Dit hulpprogramma is alleen bedoeld voor gebruik met de volgende Sony VAIO®-computers:
VGN;VGC;VGX;VPC
Installeer dit hulpprogramma niet op een ander model of een andere computer (ook niet op andere Sony-computers die wereldwijd worden verkocht).

Zorg ervoor dat u tijdens de installatie van deze update bent aangemeld als beheerder of als een gebruiker met beheerbevoegdheden.

Sla uw werk op en sluit alle andere programma's, zodat ze de installatie niet kunnen verstoren. De taakbalk moet geen toepassingen meer bevatten wanneer u doorgaat.

Het wordt aanbevolen dat u deze instructies afdrukt als naslaginformatie tijdens het installatieproces.

Instructies voor downloaden en installatie

Volg de onderstaande stappen om het programma INDVID-00250858-0042.EXE te downloaden en te installeren.

Installatieprocedure voor VPCZ21-besturingsprogramma's en -hulpprogramma's

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 64-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 64-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ21-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u het zelfstandige 64-bits besturingsprogramma "Intel Mobile HD graphics".
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 64-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

Lees dit als u een schone versie van Windows 7 32-bit Edition installeert.

 • U moet het Power Media Dock (basisstation) op uw notebook aansluiten wanneer u het 32-bits besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" installeert. Dit besturingsprogramma wordt niet geïnstalleerd als het Power Media Dock niet is aangesloten. Het besturingsprogramma "AMD Radeon HD6650M & Intel Mobile HD graphics" is een hybride grafisch besturingsprogramma voor zowel de grafische adapters van AMD als Intel. Als u een VAIO VPCZ21-notebook zonder Power Media Dock hebt aangeschaft, installeert u een bij Windows 7 geleverd grafisch besturingsprogramma van Intel.
 • U moet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's met het label 32-bits of 32/64-bits installeren die beschikbaar zijn in de downloadsectie Preinstalled (Vooraf geïnstalleerd) van uw model. Als u niet "ALLE" besturingsprogramma's en hulpprogramma's installeert, werken sommige functies (bijvoorbeeld: Fn-sneltoetsen) mogelijk niet goed.

 1. Download het bestand INDVID-00250858-0042.zip in een tijdelijke map of een downloadmap (onthoud de naam van deze map voor later).
 2. Klik met de rechtermuisknop op het in de vorige stap gedownloade bestand en kies "Alles uitpakken".
 3. Volg de instructies op het scherm om het gecomprimeerde bestand uit te pakken.
 4. Ga naar de map waarin het bestand is gedownload en dubbelklik op het bestand INDVID-00250858-0042.EXE om met de installatie te beginnen.
 5. Klik in het venster "User Account Control" (Gebruikersaccountbeheer) op "Yes" (Ja).
 6. Als het venster "Select Language" (Taal selecteren) wordt weergegeven, selecteert u de taal die u wilt gebruiken, en klikt u op de knop "OK".
 7. Selecteer bij "Select Country" (Land selecteren) het land dat u voor deze installatie wilt, en klik op "Volgende".
 8. Klik in het venster "Welcome to Intel® HD Graphics Family Setup Program" (Welkom bij het installatieprogramma van de Intel® HD-graphicsfamilie) op "Volgende".
 9. Lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik op "I Agree" (Ik ga akkoord).
 10. Klik in het venster "Welcome to the Setup Program" (Welkom bij het installatieprogramma) op de knop "Volgende".
 11. Lees de gebruiksrechtovereenkomst in het venster "License Agreement" (Licentieovereenkomst) en klik op de knop "Yes" (Ja).
 12. Lees de informatie in het venster "Readme File Information" (Informatie uit het Leesmij-bestand) en klik op de knop "Volgende".
 13. Klik in het venster "Setup Progress" (Voortgang van installatie) op de knop "Volgende" om door te gaan.
 14. Selecteer in het venster "Setup is Complete" (Installatie is voltooid) de optie "Ja, ik wil mijn computer nu opnieuw opstarten" en klik op de knop "Voltooien".

De installatie van de Intel® HD Graphics Family is voltooid.

Bestandsinfo

Bestandsnaam

 • INDVID-00250858-0042.zip

Bestandsarchitectuur

 • 64 bit

Bestandsgrootte

 • 82.24 Mb

Releasedatum

 • 11/81/2011