Artikel-ID : 00084510 / Laatst gewijzigd : 28/09/2017

Wat moet ik doen als de tv de melding "Connection status cannot be confirmed" (Verbindingsstatus kan niet worden bevestigd) geeft en ik de firmware-update niet kan uitvoeren?

Er kan een probleem zijn met de netwerkverbinding. Controleer of de netwerkverbinding en de instellingen correct zijn.

1. Controleer of de Ethernet-kabel goed aangesloten is op de ingang "LAN(100)" van de speler en op de internetbron.
    2. Controleer de netwerkinstellingen van de Blu-ray Disc-speler en verifieer of hij zijn eigen IP-adres heeft.
      OPMERKING: Als je een proxy server gebruikt, moet je in het veld "Proxy Server" het IP-adres van de proxy invoeren in plaats van de hostnaam van de proxy.
    3. Controleer in Netwerkinstellingen > Network Connection Status (Netwerkinstellingen > Status netwerkverbinding) of "Physical Connection" (Fysieke verbinding) en "Internet Access" (Internettoegang) "OK" zijn.
    4. Volg de instructies voor update via het internet opnieuw.