Artikel-ID : 00199010 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Servicepictogrammen verdwenen - kan Network Service niet starten op mijn Blu-ray-speler/AV-ontvanger na 22-05-2018

Vanaf 21 mei 2018 heeft een heel klein gedeelte Blu-ray-spelers / AV-ontvangers van Sony mogelijk geen toegang tot apps, updates of andere netwerkservices.
    Dit komt door achtergebleven cache-informatie* op uw apparaten — meestal uw internetrouter — na een BRAVIA-serverupgrade.

Als u plotseling geen netwerkservice of app-pictogrammen kunt zien, of geen toegang tot apps en andere netwerkservices op uw Blu-ray-speler of AV-ontvanger krijgt, probeert u het volgende:

• Koppel het netsnoer tussen uw Blu-ray-speler / AV-ontvanger en de internetrouter los en steek het snoer er na één minuut opnieuw in

U kunt ook deze extra stap voor probleemoplossing proberen als u de instellingen van uw Blu-ray-speler of AV-ontvanger durft te wijzigen:

Voor een vlekkeloze werking van uw Blu-ray-speler / AV-ontvanger raden wij u ook aan om de nieuwste firmware op uw apparaat te installeren.

Als u nog steeds geen toegang tot apps of andere netwerkservices krijgt nadat u het bovenstaande hebt geprobeerd, neemt u contact met ons op.
    Onze excuses voor het eventuele ongemak.

*Cache-informatie omvat internet-, ISP- en router-/thuisnetwerkgegevens.