Artikel-ID : 00160223 / Laatst gewijzigd : 16/04/2019

De toepassing Video & TV SideView wordt niet goed weergegeven op mijn tablet.

Als u een tablet van 7 inch hebt, gelden er beperkingen die verband houden met de versie van de Video & TV SideView-tabletsoftware. Installeer de telefoonversie van Video & TV SideView via Google Play.

OPMERKING:
    Melding voor gebruikers van Android OS 4.0.x

Met ingang van versie 4.0 is Video & TV SideView voor Android alleen beschikbaar op Android OS 4.1 of later.
    Als Android OS 4.0.x wordt uitgevoerd op uw apparaat, kunt u Video & TV SideView voor Android-versie 4.0 of later niet gebruiken.

U kunt TV SideView-versie 3.0 nog wel uitvoeren op Android OS 4.0.x. Google Play biedt echter geen oudere versies van TV SideView, dus als u TV SideView-versie 3.0 verwijdert van een apparaat met Android OS 4.0.x, dient u er rekening mee te houden dat u dezelfde versie niet weer kunt installeren.