Artikel-ID : 00122247 / Laatst gewijzigd : 07/08/2017

Wat is Music Center (SongPal)?

SongPal is onlangs Music Center geworden.

SongPal  Pijl  Music Center

SongPal

Music Center

De app is ontworpen voor het afspelen van geluidsbronnen en het uitvoeren van andere bewerkingen met audioapparaten van Sony via een Bluetooth- of Wi-Fi-verbinding. Met Music Center kunt u ook muziekbestanden afspelen die zich op uw mobiele apparaat bevinden.

Dit zijn de belangrijkste functies van Music Center (SongPal):

• Afspelen van muziekbestanden, waaronder hi-res audiobestanden, die zijn opgeslagen op een mobiel apparaat (alleen Music Center)
    • Draadloos Multi-room, Draadloos Surround en Draadloos Stereo (netwerkverbinding)
    • Luidspreker toevoegen (Bluetooth-verbinding)
    • Instellingen voor de netwerkverbinding met de audioapparaten
    • Instellingen voor het geluid en de equalizer
    • Instellingen voor automatisch stand-by
    • Versiecontrole van het audioapparaat

OPMERKING: Kijk voor meer informatie over Music Center op de ondersteuningspagina van Music Center.