Artikel-ID : 00197983 / Laatst gewijzigd : 26/08/2019

Error: 400/404, de YouTube-app start niet op de Blu-ray-speler

11 april 2018

Sommige Blu-ray Disc-spelers en Blu-ray Disc-thuisbioscoopsysteem hebben de YouTube-app.
    Wanneer u de YouTube-app gebruikt, kunt u een foutmelding te zien krijgen of start de YouTube-app mogelijk niet.

Deze symptomen worden niet veroorzaakt door de Blu-ray Disc-spelers of Blu-ray Disc-thuisbioscoopsystemen.

Als u nog steeds dezelfde symptomen ervaart, volg dan de onderstaande instructies.

Onze excuses voor eventueel ongemak als gevolg van dit incident.

Als de fout 400/404 wordt weergegeven wanneer u probeert de YouTube-app te starten, moet u de internetservice bijwerken.

De internetservice bijwerken:

1. Selecteer het pictogram van de YouTube-app op het startscherm.
    2. Druk op de afstandsbediening op de knop OPTION.
    3. Selecteer Update Service (Service bijwerken) of Lijst bijwerken in het weergegeven menu en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    4. Wanneer 'The Internet content is ready' (De internetinhoud is gereed) wordt weergegeven, selecteert u Sluiten en drukt u op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    5. Controleer of de YouTube-app start.

OPMERKING: Als het probleem niet is opgelost na het bijwerken van de service, voert u de procedure Initialize Personal Information (Persoonlijke informatie initialiseren) uit.

Persoonlijke informatie initialiseren:

BELANGRIJK: Wanneer u persoonlijke informatie initialiseert, worden de aanmeldingsgegevens en communicatie-instellingen van de netwerkservice gereset. U moet de instellingen opnieuw configureren. Zorg er dus voor dat u de benodigde informatie zoals de instellingen van de draadloze LAN-verbinding bij de hand hebt voor het initialiseren.

1. Selecteer Setup (Instellen).
    2. Selecteer Resetting (Resetten).
    3. Selecteer Initialize Personal Information (Persoonlijke informatie initialiseren) en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    4. Wanneer er waarschuwingen worden weergegeven, selecteert u OK en drukt u op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    5. Selecteer Sluiten en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening wanneer Initialization complete (Initialisatie voltooid) wordt weergegeven.
    6. Gebruik de knop Return (Terug) op de afstandsbediening om terug te gaan naar Instellingen.
    7. Selecteer Netwerkinstelling.
    8. Selecteer Internet Settings (Internetinstellingen).
    9. Configureer de netwerkinstellingen.
    10. Gebruik op de afstandsbediening op de knop HOME om naar het startscherm terug te gaan.
    11. Selecteer Aanbevolen Apps en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening.

OPMERKING: Als de aanbevolen apps niet worden weergegeven, probeert u het volgende:

1. Selecteer Video.
    2. Selecteer Internet Video (Internetvideo) en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    3. Wanneer de licentieovereenkomst voor eindgebruikers wordt weergegeven.
    4. Selecteer Ik ga akkoord en Volgende en druk op de knop ENTER van de afstandsbediening.
    5. Controleer of de YouTube-app start.