Artikel-ID : 00235741 / Laatst gewijzigd : 08/01/2020

Een autoradio afstemmen op een radiozender

Volg deze stappen om met uw autoradio af te stemmen op een radiozender.

1. Druk op de knop SOURCE, HOME of MODE op de autoradio en selecteer Radio of Tuner.
    2. Selecteer Band (AM of FM).
    3. Als u automatisch wilt afstemmen, raakt u de knop SEEK- of SEEK+ aan op de autoradio of op het scherm.

OPMERKING: De knopnamen of menu-opties kunnen verschillen per model. Raadpleeg de handleiding bij de producten voor meer informatie.