• Hostapplicatie

Alleen vereist voor Android

• Verbindingsstukken

Verbindingsstuk voor Micro USB-lader

• Batterijcapaciteit

Stand-bytijd (maximaal): 650 uur, Spreektijd (maximaal): 8,5 uur, Streamingtijd (maximaal): 6 uur, Batterij: 125 mAh

• Bediening

Aan/uit-knop, Bel-/muziektoets, Volumetoets

• Compatibiliteit

Smartphones, tablets en computers die ten minste één van de vermelde Bluetooth®-profielen ondersteunen

• Akoestiek

Luidsprekertype: 14 mm dynamisch, Methode voor gebruik: in-ear met verbeterd comfort (akoestisch ontwerp met ventilatie), Frequentiebereik: 35 Hz... 18.000 Hz, (midden- en hoogbereik op basis van diffuus geluidsveld voor dynamisch en helder geluid)., Maximaal geluidsdrukniveau: 100 dbA (EN 50332-1), Totale harmonische vervorming: 1% (200 Hz- 8000 Hz bij geluidsdruk van 100 dB), Microfoon: ECM (compatible met HD Voice)

• Ondersteunde Bluetooth-profielen

HSP (Headset Profile) 1.2, HFP (Hands-Free Profile) 1.6, A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) 1.2, AVCRP (Audio Video Remote Control Profile) 1.3

• Functies

Waterbestendig (IP57), Multipoint-connectiviteit, Spraakgestuurd bellen via Bluetooth, Trilfunctie, NFC one-touch, Smart memory metal