• Verbindingsstukken

Micro-USB (opladen: alleen via wandstopcontact)

• Kleur

Zwart

• Toetsenbordindelingen

QWERTY – US/EN, QWERTY – UK/EN, QWERTY /JCUKEN – EN/RU, AZERTY – FR, QWERTY – ES, QWERTY – IT, QWERTZ – DE, QWERTY-gebaseerd JIS – JP, Beschikbaarheid kan per markt verschillen.

• Bediening

Aan/uit-knop, Bluetooth®-koppelsleutel

• Opladen

Micro USB

• Toetsbreedte

17.5 mm

• Compatibiliteit

Het Bluetooth®-toetsenbord BKB10 is compatibel met elk apparaat met ondersteuning voor het Bluetooth®-profiel Human Interface Device Profile (HID)*. Raadpleeg de apparaatspecificaties voor meer informatie., *Geoptimaliseerd voor Android. De functionaliteit kan per apparaat verschillen.

• Indicatielampjes

LED (geeft aan dat Bluetooth® is ingeschakeld), LED (geeft een bijna lege batterij en oplaadstatus aan)

• Batterijprestatie

Tot 3 maanden