Artikel-ID : 00237612 / Laatst gewijzigd : 07/03/2021

Xperia Companion

Updaten en software herstellen

Xperia Companion biedt een eenvoudige manier om nieuwe software-updates te installeren, maar ook om een softwarereparatie uit te voeren: een snelle en eenvoudige manier om prestatieproblemen op te lossen.

Opmerking
    • Op smartphones van Xperia die in 2019 of later zijn uitgebracht, kunt u Xperia Companion niet gebruiken om uw inhoud te herstellen. Gebruik Google Drive om een back-up te maken van uw inhoud en deze te herstellen.
    • In juni 2020 hebben we de ondersteuning beëindigd voor de 'iCloud Backup'-functie, die wordt gebruikt voor het overdragen van gegevens van iOS-telefoons naar Xperia-smartphones die in 2018 of eerder zijn uitgebracht. U kunt nog steeds 'iTunes Backup' gebruiken om gegevens van iOS-telefoons over te dragen naar Xperia-smartphones die in 2018 of eerder zijn uitgebracht.

• In februari 2021 hebben we de ondersteuning voor de volgende functies van Xperia Companion voor de 32-bits versies van Windows beëindigd.

• Softwarereparatie

• Software-update voor Xperia-smartphones uitgebracht in 2015 of eerder

Xperia Companion is beschikbaar voor Windows en Mac OS. Klik op de onderstaande koppelingen voor de relevante installatie-instructies en systeemvereisten.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion voor Mac OS