Artikel-ID : 00159779 / Laatst gewijzigd : 16/04/2019

Er wordt een bericht weergegeven met de mededeling dat de handtekening corrupt of ongeldig is bij het downloaden van Media Go versie 3.1

Wanneer u Media Go 3.1 downloadt met Microsoft Edge of Internet Explorer, verschijnt mogelijk na afloop van het downloaden een foutbericht met de boodschap dat de handtekening van mediago_setup.exe corrupt of ongeldig is.

OPMERKING: Dit is een bekend probleem met Microsoft Edge en Internet Explorer. Het probleem komt niet voor in andere browsers.

Wat u kunt doen als dit bericht verschijnt:

1. Als het pop-upbericht met de mededeling dat de handtekening corrupt of ongeldig is verschijnt, klikt u op de knop Downloads weergeven:

Bericht dat handtekening corrupt of ongeldig is
    2. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand mediago_setup.exe in het venster Downloads weergeven en kies Toch uitvoeren om de installatie van Media Go 3.1 voort te zetten.

Toch uitvoeren