Belangrijke informatie over de recente Windows 8.1-update

Beschikbaarheid van updates van Windows 8.1-stuurprogramma's voor VAIO

Om een optimale Windows 8.1-ervaring op uw VAIO te verzekeren, zult u na de Windows 8.1 Update enkele stuurprogramma's en hulpprogramma's moeten updaten.

Onze ingenieurs testen deze stuurprogramma's momenteel om een vlekkeloos gebruik op uw VAIO te garanderen. Het is belangrijk dat u controleert welke Windows 8.1-compatibele stuurprogramma's beschikbaar zijn. Wij raden aan dat u onze DOWNLOAD-sectie bezoekt of VAIO Update uitvoert om een optimale functionaliteit te verzekeren. Kijk hier voor specifieke beperkingen die na de Windows 8.1 Update werden vastgesteld.

Randapparaten worden niet via USB geladen met een Windows 8.1-pc

Onlangs is gebleken dat sommige producten niet altijd correct worden opgeladen via de USB-poort van een computer met het Windows 8.1-besturingssysteem. Windows 8.1 is een nieuw besturingssysteem dat op 18 oktober 2013 door Microsoft® Corporation werd uitgebracht.

Betroffen Sony-producten(details per model zien)

  • Cyber-shot camera's
  • Handycam camcorders
  • Action Cam (inclusief Live-view afstandsbediening)
  • Hoofdtelefoons
  • Head Mounted Display
  • Draagbare hoofdtelefoonversterker
  • Draagbare batterij

Probleem Oorzaak

Dit probleem lijkt verband te houden met een wijziging van de specificaties van de USB-interface in het Windows 8.1-besturingssysteem. Het treedt niet op bij computers met Windows 8 of vroegere versies van het Windows-besturingssysteem.

Resolutie

Microsoft heeft via Windows Update een update van het stuurprogramma uitgebracht om dit probleem op te lossen. Als uw pc ingesteld is om automatisch via Windows Update updates te ontvangen, hoeft u niets te doen. Maar als uw pc Windows Updates niet automatisch installeert, of het probleem niet opgelost is, kunt u de update van het stuurprogramma manueel installeren.