Artikel-ID : 00188310 / Laatst gewijzigd : 06/09/2018

Hoe kan ik de specificaties van producten van Sony vergelijken?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Als u de specificaties van verschillende producten van Sony wilt vergelijken, volgt u deze stappen.

1. Ga naar de website van Sony.

2. Ga naar het tabblad Elektronica en kies een productcategorie.

3. Kies de producten die u wilt vergelijken door op Selecteer om te vergelijken te klikken.

4. Zodra u meer dan één product hebt geselecteerd, wordt de knop Nu vergelijken weergegeven.

5. Wanneer u op de knop Nu vergelijken klikt, krijgt u een vergelijking van de producten naast elkaar te zien

6. U kunt ook meer dan twee producten selecteren om te vergelijken. Veel plezier.

Vergelijking van specificaties