Artikel-ID : 00074891 / Laatst gewijzigd : 03/02/2022Afdrukken

De snelheid van uw internetverbinding controleren

  U moet een werkende internetverbinding met een computer hebben en een website gebruiken om uw verbindingssnelheid te testen. Uw snelheid kan na verloop van tijd veranderen, zodat de resultaten van uw test van dag tot dag kunnen verschillen. Neem contact met uw Internet Service Provider (ISP) voor vragen over uw verbindingssnelheid.

  WAARSCHUWING: Deze websites worden speciaal voor u aangeboden en moeten op uw eigen risico worden gebruikt. Sony steunt of garandeert de betrouwbaarheid van deze websites niet.

  U kunt de volgende websites gebruiken om uw internetsnelheid te testen.

  Ik wil de zoek- of browsesnelheid van mijn internetverbinding controleren

  Ik wil de streamingsnelheid van video's met grotere bestandsgrootten controleren

  OPMERKING: Voor de beste prestaties gebruikt u best altijd een bedrade verbinding, indien mogelijk. Draadloze verbindingen kunnen volgens de tests een ''uitstekende'' signaalsterkte hebben, maar nog altijd tot 30-50% trager zijn dan een bedrade verbinding. Dat is te wijten aan verschillende redenen, zoals radiostoring, fysieke obstakels tussen toestellen en met de afstand afnemende signaalsterke. Daarnaast zullen de prestaties ook verminderen wanneer meerdere toestellen tegelijk communiceren op het netwerk.