Artikel-ID : 00288179 / Laatst gewijzigd : 25/01/2023Afdrukken

Kennisgeving: Beëindiging van Reader™ voor pc-software en Reader™ voor Mac-software — januari 2023

Geachte klant van Sony Reader,

We willen u laten weten dat Sony vanaf 31 maart 2023 de Reader™ voor pc-software en de Reader™ voor Mac-software niet meer op onze ondersteuningswebsite zal aanbieden.

Als u deze software wilt downloaden voor onmiddellijk of later gebruik, raden we u aan de software vóór de einddatum te downloaden.

Bedankt voor uw begrip.