Artikel-ID : 00158016 / Laatst gewijzigd : 25/05/2022Afdrukken

Ik heb geen beeld als ik de Blu-ray Disc-speler gebruik via een HDMI-aansluiting

  Als u geen beeld heeft of als het beeld niet correct wordt weergegeven door de Blu-ray Disc-speler bij gebruik van een HDMI-aansluiting, volgt u deze stappen om het probleem op te lossen:

  BELANGRIJK: Als u modelspecifieke informatie nodig hebt om een van deze stappen te voltooien, raadpleeg dan de handleiding van het product.

  1. Controleer of de HDMI-kabel stevig is aangesloten op zowel de tv als de Blu-ray Disc-speler.
    
   BDP naar tv via HDMI
  2. Controleer of televisie is ingesteld op de juiste ingang. De meeste tv-afstandsbedieningen hebben een Ingang-knop waarmee u van de ene ingang naar de volgende gaat. Druk herhaaldelijk op de Ingang-knop totdat de juiste HDMI-ingang op de tv wordt weergegeven. Vergeet niet te controleren met welke ingang op de tv de Blu-ray Disc-speler is verbonden.

   OPMERKING: De locatie van de Ingang-knop op de afstandsbediening en het aantal ingangen en de namen kunnen afwijken op uw tv.

   HDMI1-ingang
  3. De resolutie van de video-ingang van de Blu-ray Disc-speler kan ingesteld zijn op een optie die niet compatibel is met tv. Stel de resolutie opnieuw in op de laagste instelling met aan de hand van de volgende stappen, afhankelijk van uw model.
  • Aan de voorzijde van de Blu-ray Disc-speler houdt u de STOP-knop iets langer dan 10 seconden ingedrukt
  • Druk op STOP - START - POP UP/MENU op de afstandsbediening om de videoresolutie-ingang in te stellen op de laagste resolutie (Vanaf 2015 beschikbaar voor het nieuwste model)
  • Druk herhaaldelijk op de knop VIDEO-INDELING op de afstandsbediening totdat het beeld correct wordt weergegeven (alleen beschikbaar voor sommige modellen)
  • Houd de knop Volume - (Volume omlaag) en de knop Play (Afspelen) tegelijk ingedrukt (alleen beschikbaar voor sommige modellen)

  OPMERKING: Als het videosignaal wordt weergegeven, kan de resolutie-instelling van de video-ingang worden aangepast via het menu van de Blu-ray Disc-speler.