• Gewicht (circa)

6 g

• Afmetingen (circa b x h x d)

9 x 18,9 x 31,4 mm

• Compatibel apparaat

Smartphones van Sony: Xperia™ S, Xperia™ acro HD, Xperia™ A, Xperia™ ion, Xperia™ GX, Xperia™ AX, Xperia™ T, Xperia™ SP, Xperia™ Z, Xperia™ Z1, Xperia™ ZL, Xperia™ Z Ultra, Xperia™ C Tablet van Sony: Xperia™ Tablet Z Smartphones van anderen: Samsung GALAXY Note III, Samsung GALAXY Note II, Samsung GALAXY NOTE , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung GALAXY Note 10.1, Samsung GALAXY Mega 6.3, ASUS PadFone mini, hTC HTC New ONE 4G LTE, hTC HTC New One , hTC HTC One Max, hTC HTC One, hTC HTC Butterfly S 4G LTE, hTC HTC Butterfly S, Motorola DROID RAZR M, Xiaomi Mi3 小米手机3, Xiaomi RED Mi 红米手机 Tablets van anderen: Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung GALAXY Note 8.0, Acer ICONIA Tab A700, HUAWEI MediaPad S7, Toshiba REGZA Tablet AT700

• Opslagtemperatuur

-20 tot 60 °C

• Opslagvochtigheid

10% tot 90% (zonder condens)

• Voeding

USB-voeding (geen externe voeding)

• Ondersteunde besturingssystemen

Android 4.0.4; Android 4.1.2; Android 4.2.2; Android 4.3

• Type poort

USB-poort type A USB2.0/1.1-poort, micro-USB-poort

• Interface

High Speed USB (USB 2.0 ) USB 2.0 en micro-USB

• Capaciteit

16 GB

• Bedrijfstemperatuur

0 tot 35 ℃

• Vochtigheid tijdens gebruik

10% tot 90% (zonder condens)

• SOFTWARE VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS (DOWNLOADEN)

File Manager van Google Play

• Gebruiksaanwijzing